Jouw volgende Teambuilding?

Werken aan je teamspirit

Je collega’s écht leren kennen? Dat doe je in de keuken! Niets versterkt het teamgevoel zoals samen koken, de tafel dekken en alles samen oppeuzelen met een lekker drankje erbij!

Een chefkok die jou alle kneepjes van het vak leert

We laten je niet aan je lot over! Onze chefkok leert jou alle kneepjes van het vak en zorgt ervoor dat jouw menu altijd slaagt.

bar table

Ook voor kleine groepen

Je hoeft geen multinational te zijn om een fijne teambuilding te kunnen organiseren!

Onze specialisatie ligt bij groepen van 10 à 14 personen. 
Ben je met minder? Ook dan werken we graag iets voor je uit!

Hoe gaat het in z'n werk?

Nadat je toekomt en start met een aperitiefje, geeft onze chefkok uitleg over wat jullie gaan klaarmaken. Afhankelijk van het soort workshop dat jullie kiezen, werken jullie in kleine groepjes of als één groot team. Na het klaarmaken van de gerechten, eten we samen alles op aan de grote lange tafel. 
En uiteraard mogen bijpassende drankjes hierbij niet ontbreken!

Wil je voor of na je teambuilding graag nog vergaderen?
Dat kan in onze gezellige vergaderzaal – of waarom niet – in de tuin.

Welke workshops kan je volgen?


Meer en meer bedrijven zetten in op gezonde medewerkers. En gezonde voeding is daar onlosmakelijk mee verbonden.
Bij De Kookstudio kiezen we resoluut voor gezonde voeding, want die hoeft helemaal niet saai of smakeloos te zijn! 

We leren jou graag dat gezonde voeding niet veel tijd kost en dat je met een paar ingrediënten een feest op tafel kan toveren.

Een greep uit ons aanbod

In house Workshops: 

Pasta La Vista: In onze Pasta La Vista workshop trekken we naar het zonnige Italië. Met onder andere een heerlijke zelfgemaakte pasta toveren we een beetje Italië op onze tafel. 3 gangen smullen en smikkelen van heerlijke zelfgemaakte gerechtjes.

Healthy BBQ – The Ofyr Experience: In deze workshop maken we gebruik van de Ofyr – een open vuur bbq. Echt BBQ Next Level zeg maar. Originele bijpassende side-salads maken deze workshop helemaal àf.

Pizza 2.0 & Beer: Pizza 2.0, dat zijn geen gewone pizza’s! Wat dacht je van een pizza met pompoencreme en spruitjes of een pizza met truffelmascarpone? Alles gaat in een echte houtoven voor die heerlijk knisperende pizzakorst. Van diverse pizzadegen tot flamkuche, alles komt aan bod. We zorgen voor unieke toppings en bijpassende bieren (lust je gezelschap écht geen bier? Geen probleem, we hebben ook lekkere wijn die erbij past). 

Fermenteren: Fermentatie is een eeuwenoude techniek die niet alleen smaak, maar ook voedingswaarde toevoegd aan je dagelijkse maaltijden. Goed voor je smaakpapillen én je gezondheid dus.  Na een introductie ga je zelf aan de slag en steek je letterlijk de handen uit de mouwen. Je gaat naar huis met je eigen gemaakte zuurkool, kimchi en nog een lekkere extra. 

Mealprep – Stressvrij de week starten met een ijskast vol lekkers (NIEUW): Moet je weer een broodje bestellen deze middag omdat je niets in huis had om mee te nemen? Of kijk jij stiekem ook wel eens wat er in de lunchbox van jou collega ligt? 
Met onze mealprep workshop leer je hoe je tijd kan besparen in de keuken én toch elke middag iets lekker mee naar het werk kan nemen. Ook ontbijtjes en avondeten komen aan bod in deze leerrijke workshop. Afhankelijk van de timing van deze workshop neem je de gerechtjes mee naar huis om de week goed te starten of maken we er een heerlijke sharing table van om alles samen op te smullen.

Nota: Onze workshops kunnen aangepast worden naar een vegetarische of halal versie. Vegan is helaas niet mogelijk.
Workshops door Chef Anouschka: 

Fusion Finger Food: tijdens de feestdagen een tafel vol lekkers én zelf mee aan tafel zitten tijdens het feest? Say no more! 

Fusion Veggies: Hoe tover je groenten om tot spannende gerechten? Dat leggen we jullie graag uit in deze workshop! Perzische aubergine rolletjes, Marokkaanse gegrilde bloemkool met tahinisaus, maar evengoed een gezonde twist van de Belgische keuken. 

Fusion BBQ: Een gezonde BBQ met bijhorende salades waar je gasten van omver vallen? Yes please! Deze workshop is beschikbaar in de lente en zomer wanneer het weer ons toelaat om de BBQ aan te steken.

Onze menu’s passen zich aan naar de seizoenen en we gebruiken biologische groenten en ingrediënten die je in elke supermarkt kan vinden.
Zo kan je thuis makkelijk terug aan de slag, want alle recepten krijg je mee in een boekje dat je kan bewaren.

Kom je graag op voorhand eens kijken?

Geef ons een seintje en de koffie zal klaarstaan.