Private Dining

Private dining voor groepen tot 14p.

Heb je iets te bespreken of te vieren en wil je graag een locatie voor jou en je gezelschap waar je rustig en discreet je ding kan doen? Wil je daarnaast ook gezellig tafelen met een lekker wijntje daarbij? 

Dan ben je bij De Kookstudio aan het juiste adres!

Een privé chef voor jullie alleen

Terwijl jullie aperitieven aan onze lange gezellige tafel of op ons prachtige terras, maakt onze chef de lekkerste gerechten voor jullie klaar. Aangezien je mee IN de keuken zit kan je hem/haar aan het werk zien en kan je al je culinaire vragen op hem afvuren! 

Nog een presentatie?

Wil je nog een presentatie geven voor je start of moeten jullie nog wat cijfers bespreken? Dat kan in onze vergaderzaal die vlak naast de kookstudio gelegen is. 
Sluit je laptop aan op onze flatscreen, noteer nog wat kribbels op ons XXL whiteboard en je kan nadien genieten van een heerlijk diner.

Voor elk wat wils...

Zakelijk
Onze private dining is ideaal als je een zakelijke bespreking hebt waarbij je geen pottenkijkers wil. Denk maar aan het voorstellen van de cijfers, boardmeetings of het bespreken van het komende jaar, met alle uitdagingen die erbij komen kijken. 
Onze kookstudio, centraal gelegen vlakbij de A12/N16 en verscholen in het groen is een ideale en discrete locatie om dit te laten doorgaan. 

Samen met jou werken we een formule uit die helemaal voldoet aan jullie verwachtingen, inclusief wijnen die perfect pairen met de gerechten. 

Wil je nog een presentatie geven voor je start? Dat kan in onze mooie vergaderzaal die vlak naast de kookstudio gelegen is. 

Hier is aanwezig: 
– Plaats voor 6 tot 14 personen 
– TV met hdmi aansluiting
– XXL Whiteboard & Flipchart
– Free wifi

Privé/familiaal

Heb je iets te vieren en wil je dit graag in familiale kring doen, maar zie je het niet zitten om je hele huis overhoop te halen? Ook dan kan je bij ons terecht! 
Een verloving, verjaardag, lente- of communiefeest, of zelfs een herdenking van een dierbare. 
Aan onze lange tafel is plaats tot 14 personen en samen met onze chef van dienst werken we met jou een formule uit die past bij jullie wensen. 
Een uitgewerkt menu, een culinaire BBQ of zelfs een foodtruck op ons terras behoren allemaal tot de mogelijkheden! 

 

Wil je graag meer info? Neem dan snel contact op via de contactpagina.

Kom je graag op voorhand eens kijken?

Geef ons een seintje en de koffie zal klaarstaan.