Mealprep coaching

Stressvrij aan je werkweek beginnen.

In onze jachtige wereld, waar elke minuut telt en gezondheid meer dan ooit in de schijnwerpers staat, is het kunstig balanceren tussen voedzame maaltijden en efficiënt tijdsbeheer een must geworden.

Hoe zou het zijn als je de week kan beginnen met een ijskast vol maaltijden en ingrediënten die klaar zijn voor gebruik? Niet meer nadenken als je na een vermoeiende dag thuis komt, geen gezeur meer over ‘wat eten we vanavond’ en je doelen makkelijker bereiken omdat die snelle take-out overbodig wordt.

De voordelen, tips & tricks

Tijd en geld besparen én tegelijk ook nog eens zorgen dat je die gezondheidsdoelen haalt? Count me in!

Of je nu een drukbezette professional bent, een zorgzame ouder, of iemand die gewoon meer uit zijn of haar maaltijden wil halen zonder elke dag uren in de keuken te spenderen, iedereen kan voordeel halen uit het mealplannen en mealpreppen.

In onze workshops en coachingsessies leggen we jou van A tot Z uit wat mealpreppen nu juist is en hoe je dit op een eenvoudige manier kan integreren in jouw leven. 

bar table

helemaal op jouw maat

Kom naar één van onze open workshops waar je een gezellige avond of namiddag met gelijkgestemden kan doorbrengen of organiseer zelf een sessie met vriendinnen (mannen uiteraard ook welkom :p) 

Heb je een drukke agenda en kan je je niet altijd vrijmaken, dan bieden we ook 1-1 sessies aan of komen we zelfs tot bij jou thuis om te kijken hoe we jouw keuken en voorraadkast mealplan-proof kunnen maken. 

Zoals je ziet, we werken het graag uit op jouw maat!

Hoe gaat het in z'n werk?

Nadat jullie toekomen en starten met een glaasje bubbels (of een alcoholvrij alternatief), krijgen jullie een eerste uitleg met een lekker snackje erbij. 
Omdat jullie de gerechtjes nadien mee naar huis nemen en we deze dus niet opeten tijdens de workshop, zullen de snackjes heel de sessie door op tafel blijven staan. 

Na de uitleg gaan we allemaal samen aan de slag met de recepten en krijgen jullie extra uitleg over all-things-mealprep, het bewaren van voeding, de juiste bewaardozen, koken voor verschillende dieet-stijlen, enzovoort. Ik neem ook uitgebreid de tijd om op al jullie vragen te antwoorden.
Na de kooksessie heeft mealpreppen geen geheimen meer voor jou en kan je thuis aan de slag met je opgedane kennis. 
Je neemt op het einde van de workshop de gemaakte gerechtjes mee naar huis zodat je de werkweek alvast goed kan inzetten!

 

Kostprijs Open Workshops: €75,00 pp 

Kostprijs workshop als Teambuilding: afhankelijk van het aantal personen – op aanvraag.

Kostprijs 1-1 sessie: Vanaf 350 euro

Kostprijs 1-1 sessie bij jou thuis: op aanvraag

Kom je graag op voorhand eens kijken?

Geef ons een seintje en de koffie zal klaarstaan.