de ondernemerstafel

Netwerken op een culinaire manier.

De netwerktafel, dat is culinair netwerken op een unieke manier. 
De ingrediënten? Een lange tafel, een unieke locatie, een gemoedelijke sfeer en een gastheer/vrouw die de avond in goede banen leidt.

Onze chefkok maakt voor jullie een heerlijk menu.

Onze chef? Die staat gewoon naast jullie te koken in onze kookstudio. Je ziet hem/haar aan het werk en kan al je culinaire vragen op hem afvuren! We werken altijd in thema naargelang de seizoenen. Asperges in de lente, BBQ in de zomer en heerlijkse herfstgroenten in het najaar.

bar table

een beperkte groep zodat je elkaar goed leert kennen.

Aan onze ondernemerstafel is plaats voor 14 man. Een zeer beperkte groep zodat we elkaar goed leren kennen en je met iedereen een praatje hebt kunnen doen en jouw bedrijf zeker hebt kunnen voorstellen. We starten met een elevator-pitch en van daaruit trapt onze gastheer/vrouw de avond in gang. 

Hoe gaat het in z'n werk?

Nadat jullie toekomen en starten met een glaasje bubbels, krijgt iedereen de kans om zijn elevator pitch te brengen en jullie naamkaartjes uit te wisselen. 
Kort en krachtig, een basis om tijdens de avond verder kennis te maken. 
We gaan aan tafel en de gastheer of vrouw trapt de avond af.
Waarom een gastheer/vrouw? Om het gesprek op gang te houden, maar ook om niet te vervallen in koetjes en kalfjes, want daar komen jullie niet voor. 
Onze chef serveert jullie het eerste gerechtje. En met een goed glaasje wijn erbij zijn we nu echt vertrokken voor een avond vol nieuwe inzichten, fijne momenten en heerlijk eten. 

Jullie gaan voldaan naar huis met een adresboekje vol nieuwe contacten en een fijne goodiebag.

 

Kostprijs: €

 

Wanneer gaat het door?

Kom je graag op voorhand eens kijken?

Geef ons een seintje en de koffie zal klaarstaan.