FAQ – Frequently Askes Questions

Heb je na het scrollen op de website nog vragen? Dan mag je ons uiteraard altijd contacteren, maar wie weet staat je vraag wel tussen onze FAQ’s! Check het hieronder!

 • Tussen welke uren kan ik de kookstudio huren?
  We openen onze deuren elke dag om 8u en sluiten graag af rond 23u. Tussen deze uren kan je de kookstudio huren wanneer het jou best uitkomt.

 • Wat zijn jullie tarieven?
  Tarieven en beschikbaarheid variëren afhankelijk van de duur en aard van uw activiteit. Neem contact met ons op voor offertes en beschikbaarheid.

 • Wat is er inbegrepen in de huurprijs?
  Onze huurprijs is zo goed als all-in. Het gebruik van de keuken, tuin/terras en ruime parking. Alle keukenbenodigdheden die aanwezig zijn (potten, toestellen, servies, etc). Verbruik elektriciteit/water. Gebruik van handdoeken/keukenschorten. 1 grote vuilzak. Koffie, thee en water.

 • Moeten we de keuken zelf kuisen of is dit inbegrepen?
  De keuken is proper als jullie toekomen, we verwachten ook dat dit zo is als jullie vertrekken. We vragen om de afwas VOLLEDIG te doen en alles op de juiste plaats terug weg te zetten, alsook de werkbladen, vuren en tafel proper te maken zoals je dit thuis zou doen. De vloer nemen wij voor onze rekening, maar we vragen deze wel te keren met de aanwezige borstel.

 • Wat voor soort activiteiten kunnen we in jullie kookstudio organiseren?
  In onze kookstudio kunt u workshops, teambuildingactiviteiten, private diners, food fotografie, video-opnames, contentcreatie, productvoorstellingen, boekpresentaties en meer organiseren. We staan open voor diverse culinaire evenementen.

 • Ik ben cateraar/traiteur, kan ik de keuken huren als mijn vaste uitvalsbasis?
  Neen, dat is helaas niet mogelijk. Het FAVV vraagt om jouw locatie van productie als vestiging te registreren in het KBO zodat ze controles kunnen uitoefenen en dat is helaas niet mogelijk op onze locatie. Het is dus niet mogelijk om je adres bij ons te registreren.

 • Welke voorzieningen zijn beschikbaar in de kookstudio?
  Onze kookstudio is volledig uitgerust met diverse keukenapparatuur, werkruimtes, en alle benodigde kookattributen. We hebben ook een eetgedeelte voor gasten en een tuin/terras met BBQ bij goed weer.

 • Kan ik dranken bestellen via jullie?
  Dat kan zeker. Zowel wijnen als alcoholvrije drankjes kunnen we voor jou bestellen. Indien gewenst kunnen we deze laten afstemmen op de gerechten die jullie gaan klaarmaken. Hiervoor werken we samen met lokale wijnhandelaars, wijn en thee-sommeliers en uiteraard onze eigen opgedane kennis als het aankomt op alcoholvrije dranken (denk aan kombutcha’s, waterkefir, etc…). contacteer ons voor meer info!

 • Is er parkeergelegenheid beschikbaar voor deelnemers aan onze activiteit?
  Ja, we hebben voldoende parkeergelegenheid beschikbaar voor uw deelnemers.

 • Is er technische ondersteuning beschikbaar voor video-opnames of andere technische behoeften?
  In ons adresboekje staan een heleboel fotografen, videografen en productiehuizen. We kunnen jou dus zeker verderhelpen en je in contact brengen afhankelijk van je budget. Neem voor specifieke vereisten contact met ons op.

 • Wat is de capaciteit van de kookstudio voor deelnemers?
  Er kan 14 man aan onze grote boomstam-tafel zitten. We raden aan om hier niet boven te gaan.

 • Kunnen we onze eigen chef-kok meebrengen voor onze activiteit?
  Uiteraard, u kunt uw eigen chef-kok meebrengen als u dat wenst. We kunnen ook een chef-kok voor u regelen als dat nodig is of maak gebruik van onze teambuilding-activiteiten.

 • Zijn er specifieke regels of vereisten voor het gebruik van de kookstudio?
  Ja, we hebben bepaalde regels en vereisten voor het gebruik van onze kookstudio. Deze omvatten hygiënenormen en veiligheidsvoorschriften. We bespreken dit graag met u voordat u de kookstudio huurt.

Heb je nog andere vragen? Laat ze ons dan even weten en we beantwoorden deze graag!